Juleshopping i Amsterdam

Der er masser af mulighed for juleshopping i Amsterdam. Læs om juleshopping i Amsterdam til jul.

Året rundt er Amsterdam et perfekt feriemål for dem, der ynder at shoppe, men når julen gør sin entré, medbringer den et væld af hyggelige og farvestrålende julemarkeder, der giver dig mulighed for at shoppe unikke julegaver til hele familien.

Det største af Amsterdams julemarkeder finder du på Albert Cruypstraat, men rundt om i Amsterdam skyder julemarkederne op som padehatte med hvert deres tema, men alle med fællesnævneren ”Julestemning og julehygge”.

På Rembrandtplein bliver du henført til et magisk vintereventyr med både julemarked og vinterlandskab med snemænd og skøjtebane. Og på både Leidseplein og Koningsplein, i hver ende af Ledsestraat, er boder med julepynt, julegaver og julegodter.

Lige ved siden af markedet på Koningsplein finder du Amsterdams flydende blomstermarked, Bloemenmarkt, der i december skifter tulipanerne ud med en skov af juletræer og juledekorationer.

Dette er kun en brøkdel af Amsterdams julemarkeder så bevæg dig rundt i gaderne, og du vil med sikkerhed støde ind i mange flere.

Åbningstiderne i december
Som i så mange andre storbyer sørger Amsterdam naturligvis også for, at du har god tid til at shoppe op til jul. Foruden de normale Late Night Shopping torsdage tilføjer forretningerne i Amsterdam centrum tre ekstra dage, hvor de holder åben til 21:00. Til gengæld reduceres åbningstiderne i selve julen således:

24. december - lukker kl. 18:00
25. december - lukket
26. december - normale søndagstider

 

Oplevelser: